› Blog

Любимото ми ястие в Pewter Rose определено е табелата с хумус!

Pas d'image

Любимото ми ястие в Pewter Rose определено е табелата с хумус!

Освен, че го забивам на тост, аз бях мозъчна атака на идеи, за да го използвам в рецепта, когато тази се появи. Мармаладът има доста ухапване от него от военноморските оранжеви корнили, но е един от най -добрите, които съм имал.

Направих глазура, за да се излея върху темпера си –

Готвих Темпетът в някакво кокосово масло от двете страни, докато не започне да покафенява

В този момент се излято върху глазурата

и го оставих да се измъкне. Лепкавият оранжев покриваше темпета и добави страхотен сладък/пикантно аромат.

Print

pin

Оранжев мармалад остъклен темпе

Сервирайте това върху салата, ориз или върху сандвич!

Време за подготовка 5 минути

Време за готвене 5 минути

Общо време 10 минути

порции 2 порции

Автор Кат Млад

съставки

1 пакет 3-зърнен темп2 с.л. TBSP зехтин 2 ч. Л. Соев сос1 ч. Л. След това нарязани на триъгълници. Загрейте кокосовото масло в тиган. Хвърлете, за да се покриете и готвите в продължение на 1-2 минути, докато глазурата се сгъсти и започне да карамелизира. Оставете всичко от тигана и сервирайте.

добър нощен сън (благодарение на тапи за уши, за да блокирате част от хъркането 😉) беше последван от An Още по -добре бягайте. Появихме в 7:15 и имах няколко хапки банан, докато се приготвих.

Слязох във фоайето, за да се срещна с (LTOR) Рони, Кари, съпруг на Кари, Джими и тяхната очарователна дъщеря Аби и Алиса за страхотно бягане около центъра на Балтимор. Покрихме 5,15 чат мили точно по водата. Беше славно !!! (Sans рибната риба мирише по цялото пристанище). Какъв прекрасен начин да стартирам деня – просто обичам да се срещам с вас лично и се надявам да мога да тичам във всичките ви градове някой ден 🙂

След като се върна в хотела, Мат и аз ударихме закуската Бар

Помислих за кисело мляко + плодове + гранола, но 1) Йогурите бяха доста изкуствено изглеждащи и 2) те бяха без отрязани плодове и банани! И така, аз отидох с пълнозърнесто зърнено зърнени култури

цяла кутия с общо и веселие (които вероятно бяха само половин чаша порции) и половин кутия гранола, която разделих с Мат. Плюс обезмаслено мляко, смесено с малко 2% за тялото –

и посредствено оранжево за малко плодове

и когато те напълниха плодовете, имах 2 парчета ананас –

КРУСin далеч

Бил съм на няколко круиза, като семейството ми е израснало. Винаги сме им се радвали и аз бих се излъгал, ако бюфетите и „безплатната“ храна не бяха огромно теглене 🙂, но също така обичаме усещането да сме на лодка и всички предавания и забавления. Преди четири години Мат и аз отидохме на круиз със семейството си към Кий Уест и Бахамските острови. Вероятно няма нужда да отбележа, че тогава бяхме доста по -тежки (и много по -малко здрави):

Една от моите „любими“ преди снимки –

Тази снимка беше Озаглавен „Твърде пълен за преместване“

За разлика от миналия път, където целта ми беше да ям и да ям всичко, което можех, аз се приближавам към този круиз като спа круиз! Това е възможност да се възползвате от големите барове за салата, „СПА кухня“, фитнес залата и йога класове, четене на добри книги и много релаксиращи. Разбира се, ще се радвам да ям разнообразие от храни, десерти и няколко напитки, но ще се съсредоточа върху яденето на порции, както бих готвил за себе си и се опитвам да ям само когато съм гладен ( Което е трудно, когато има бюфети на всеки час от деня!). Както обикновено, целта ми е да се чувствам добре и да не се напълнявам с бюфети и алкохол, които и двамата ме оставят да се чувствам ужасно.

Но аз съм напълно развълнуван за шоута, комици, пиано барове, фитнес залата, палубите, слънце, бриз, скутери, плажове и изискани трапезарии!

Надявам се да получа публикация в средата на седмицата с резюме на някои от нашите забавни занимания и ястия и да се регистрираме в коментарите и имейлите на публикацията. Няма да правя блогове всеки ден, но можете да сте сигурни, че ще споделя куп ястия и дейности, когато всички

това! Не мисля, че бихте могли да ми платите да не блог!

Още публикации от Kath:

Току -що стигнахме до блога (вечер) – досега имахме натоварен уикенд !!

Петък се почувства като събота с нашата компания тук. Беше толкова хубаво да имам допълнителни ръце, за да си играя с М, докато се къпех и направих закуска! Събрах тези чинии за Черил и себе си

cville crunch тост с дива катеричка ванилова еспресо – вкусно комбо !!

плюс гръцко кисело мляко и малко гранола

халба Изстрел!

След консумиране на закуската, хранех бебето (което ви отнема час от подготовката, за да завърши), а след това всички се отправихме в центъра на славното есенно време за разходка и обяд за количка.

Чувствам се зле, че в началото съм труден за Bugaboo, защото осъзнавам, че това, което му липсва в преносимостта, което компенсира в аксесоарите. Извадих слънчевия нюанс, когато започнах да осъзнавам колко е трудно да бъдеш бебе, легнало със слънцето под ъгъл 45* в очите и бях толкова щастлив, че има това! М не обича своите колички – той предпочита да бъде пренесен – но ние правим и двамата, когато той е готов да дрямка в тях.

Мими и Папа (новите им имена!) Висяха в книжарница за час час Докато се разхождах (буквално!) нагоре и надолу по центъра на мола за около 45 минути. Да за упражнения! Тогава седнахме на обяд в Eppies.

Взех любимата си салата от Санта Моника с пиле отгоре. Освен това има дати, царевица, козе сирене и вкусен дресинг на шампанско!

О, и този невероятен царевичен хляб !!

Направих го вкъщи точно навреме, за да се яде отново – да яде – Добър момент!

Следобед отидох за 6 -седмичната си проверка след раждането, въпреки че отидох на 5 седмици, защото лекарят ми е на почивка следващата седмица и имах избор от 5 или 7 седмици. Избрах 5 с надеждата да бъда изчистен като „излекуван и здрав“ седмица по -рано. Оказва се, че всички изглеждат (и се чувствам страхотно и мога да прескачам, скачам или бягам, ако се чувствам така! Надявам се да вляза в първото си истинско бягане някъде тази седмица! Едва ли мога да чакам. Попитайте ме отново в средата на това, когато вероятно се преплитам и пукам 🙂

Момчетата дойдоха с мен при лекарите за морална подкрепа, защото аз също получих грип.

Това беше най -доброто/най -лошото нещо досега.

Най-добре, защото това означаваше, че мога да премахна „да се снимам с грип“ от моя списък със задачи седмици по-рано от другите години (мразя да ходя на аптеки, защото винаги отнема повече време, отколкото си мислиш, така че винаги го поставям Изключете!)

Най -лошото, защото боли. Като по-лошо от шевовете на моята сълза от втора степен. Не те правя. Мразя снимки.

Когато се прибрахме, Шерил и аз четем списания за дома, Mazen дрямка и Мат и Марк излязоха на съставки за вечеря.

Готвихме NY Strip пържоли на скара и ги сервирахме с макарони и сирене на майка ми и зелена салата.

Моята майка направи този мак, за да замразим, когато тя дойде, когато Mazen е роден. Беше вкусно и рецептата всъщност идва в блога й след седмица или повече.

Прости местни зеленина, облечени в зехтин, сол, мед и нарязани бадеми

за десерт, ние Всички споделени филийки от тази тиква о – тиквена торта, навита с крема сирене от нашата пекарна !! Първият от сезона

Mazen имаше маратонска сесия за сестра вечер, която ме поддържаше до 23:00, но след това той спеше 4 часа направо! Струваше си часът, който му отне да се напълни, за да получи така. Мат му даде бутилката си в 3 часа сутринта и аз получих още 1 часа на всичкото отгоре. Излишно е да казвам, че на следващата сутрин се почувствах доста освежен!

Още публикации от Kath:

Наистина се наслаждавам на всички разговори на Chem на снощния пост !! Чувствам се, че разбирам какво се случва с различните субстрати, но все още не съм сигурен какво се случва, когато и в каква сума!

Емили и аз бягахме бързи и яростни десет мили днес !! Удивително е как 10 мили сега е средно бягане за мен. Никога, никога не съм мислил, че ще видя деня. Не знам какво се предлага за моето бягане или кога ще проведа друго състезание (бих искал да направя още половината това лято). Засега просто се опитвам да се впиша в едно дълго време на седмица и се надявам да тествам водите в тийнейджърите – 14? 15? Просто продължавам да видим какво ще се случи.

За съжаление днес гърбът на дясното ми коляно ме притесняваше. Сега е доста възпалено Днес го заледя два пъти и може да направя само по -кратко бягане през следващия уикенд – или изобщо нито един. Това е един от онези, които не започват, докато не съвет сте на половината път през бягане, така че наистина не можете да знаете дали ще навреди, докато вече не отидете. Боли някои по време на състезанието ми миналия уикенд и реших, че всичко е по -добре, но предполагам, че не. Определено ще обърнете голямо внимание и ще продължа да зареждате …

Днешният Camelbak включваше спортна напитка на кокосова водна база, която бях изпратена в пробата: ISO-5.

Всичко е естествено, има 60 калории и всички електролити от млада кокосова вода. Не съм сигурен колко добре мисля, че лимонът и кокосът вървят заедно, но наистина ми хареса аромата на кокосови орехи на заден план. Хареса ми и малката бутилка!

Мат се присъедини към нас на 10 мили за последните 6. Изтичахме със стабилно темпо от 9 минути и завърших в 1:30 на носа. Трябваше да се втурнем вкъщи и да се приготвим за брънч с големи. Колкото и да е 10 мили, вече не е голяма работа за мен, това със сигурност ме измори !! Краката ми наистина го усещаха след това.

Грабнах среща и бутилката си с вода, за да се забия в колата, за да бръмча. Исках да попълним малко повече, преди да чакаме храна.

вечеряхме в Pewter Rose, едно от най -добрите места за брънч на Шарлот.

и бяхме седнали на вътрешния двор! Днес е малко мразовито, но времето все още беше достатъчно хубаво (и получих слънчева светлина за моята фотография!)


Правя лицето, където приличам на родителите си! (Предполагам, че величините вероятно са твърде 😉)

Приятелите на колежа на Larbs, Kit Kat + Liz, се присъединиха към нас и

те винаги имат котлети за пеперуди на Брънч !! Те са вкусни, но днес изглеждаха малко преуморени или нещо подобно. Имах няколко хапки и дадох останалото на Мат.

За да пия, получих горещ чай, за да се загрея! Изсипах малко мляко

Любимото ми ястие в Pewter Rose определено е чинията на хумус! Той се предлага с разнообразие от мариновани зеленчуци, домати, маслини и топъл, гноен плосък хляб. Хумусът също е кремообразен и страхотен! Тъй като бях в саладно настроение, получих чинията на хумус вместо ястие с еги.

Направих много значима вдлъбнатина в това. Добре, по -добре описан като почти изчистване на чинията ми! С малко помощ от Ma Friends.

Мат и аз също споделихме чаша супа от бирено сирене. Беше много богато и невероятно вкусно. Харесах и херби крекерите !!

Мат излезе с омлет, пълен с колбаси и хеш кафяви пържени картофи. Имах ухапвания и това беше най -добрият брънч омлет и страна, която имах през цялата година! Това зелено на върха е босилек!

Ако само за едно хранене, беше чудесно да видите много и Мат. Толкова тотално развълнуван за 3 юли – рожденият ден на Мат – когато всички се отправим към плажа за една седмица и приключих със стажа си !!!

След обяд Мат (съпругът ми) и се ударих здравословно Домашен пазар за някои хранителни стоки. Те имаха страхотна сделка за Groupon тази седмица, където можете да получите сертификат за подарък от 30 долара за 15 долара! Това са 15 долара безплатни пари!

Решихме, че безплатните ни пари са най -добре изразходвани за километровите кошчета –

Те имат всичко, което можете да си представите

купихме Две от сертификатите за подаръци и всъщност имаха малък избор от продукция, но в крайна сметка го върнаха, защото беше толкова скъп. Опитвам се да купувам органични храни все повече и повече и просто не можех да понасям мисълта за пипер от 5 долара – дори и да е органично. Органичните чушки са много по -малко при Earthfare и HT. Така че в крайна сметка върнахме продукцията и се съсредоточихме върху елементи от килера. В момента Мат е в HT, който получава продукция.

Поставихме някои забавни скъпи неща в количката – заради безплатните пари! Включително ванилово конопено мляко, което не съм имал от векове! И някои кокосови води. И боб. И кокос. И леща. И органични ябълки. И Темпех. И тофу. Всичко за $ 7

Както споменах по -горе, бягането ми ме изтри. Днес нямах енергия да правя нищо друго, освен да се почувства на дивана. Нещо, което рядко имам време да правя! Чудех се дали имам нужда от повече хидратация и усилване на енергията от – повече кокосова вода. Можете ли да кажете, че съм обсебен от кокосови орехи в наши дни! Много като кутия за естествен сок. с 80 kcal, 16 g захар, 1 g pro и шепа електролити. Чувствам се по -добре!

лед, четене и блогове всичко в едно!

Отидете на парти по -късно – по -добре намерете малко енергия!

Още публикации от публикации от Kath:

вторият път е също толкова сладък…

Потърсете го…

Написах две рецепти за октомврийския брой на списанието O Magazine – рецепти за тиква!

Октомврийски брой. Отидете да го прочетете в линията на хранителните магазини!

***

Толкова развълнуван, че имам приятел на фитнеса !! Сара (която наема нашата стара къща) и аз се срещах за уроци през цялата седмица. Днес щяхме да бягаме, но това вали 🙁, така че вместо това се срещнахме за клас по йога.

Класът беше наистина основен, наистина бавен и наистина студен! Малко разочароващ. Без музика. Без поток. Бях твърде студена, за да се разтегля дори и да имах дълги панталони!) Нямам нищо против бавни часове по йога – просто бих искал стаята да е поне топла, ако няма да строя топлина чрез движение.

Прибрах се вкъщи около 1:30 и A имах няколко Cville клъстера за предястие, докато се къпех.

Обядът беше остатъчен бургер без бик, гарниран с K+M и малко сирене , плюс остатъци от зеле – с повече сирене и капка мед!

Corn се присъедини и към партито

Още един клъстер за десерт! Толкова добър. Като бисквитки!

Още публикации от Kath:

планина или мол хълм?

Имах бебешки крайник в бутона си на корема цяла сутрин. От една страна, е много забавно да се чувстваш !! От друга, о, !! Костите болят!

Помпа предизвикателство забавление! Сега променям толкова много, че се чудя дали просто трябва да направя собствената си тежест в областта на тежестите. Мразя да ми липсва да виждам приятелите си, но също така бих могъл да запазя същия график, така че съм там преди и след клас, за да поздравя. Неща като гърдите са наистина трудни – гърбът ме боли много, когато седна назад, дори ако съм на наклон. Мисля, че вместо това трябва да използвам гръдна машина. Вероятно няма да помпам до 40 седмици, но се надявам да продължа да се вдигам!

[Здравей Лара! Липсваше ти Катрин + Линси!]

Наскоро имах няколко вълни гадене. Сигурно се надявам, че това не се връща! Отне ми много време, за да получа апетит за обяд, но след като го направих, голяма студена салата звучеше наистина добре.

салата от остатъчна просо (последната!) Плюс градинска зелена и пържено яйце отгоре

отстрани – праскова, толкова сочна, че врата ми вероятно има вкус на прасковен сок; )

След обяд: квадрат от тъмен шоколад!

Още публикации от Kath:

Тиквен пай кисело мляко

Леле, тази закуска беше невероятна !!!

започна с палачинка за овесени ядки, гарнирана с микровълнова фура Месец банан и 10 грама орехи.

отстрани имах ново творение: Тиквен пай кисело мляко !!

рецепта:

Смесете заедно … p> 1/2 чаша консервирана тиква (80 грама) 4 унции обикновен нискомаслен кисело мляко1 ч.л. Може би ще пробвам фибри една кора по -късно тази седмица 🙂 ~ 100 калории. Също нямаше Decaf Hazelnut + French Vanilla Coffee. Трябва да реша проблемите с напрежението на рамото – и беше също толкова вкусно, колкото всяко друго кафе!

Калории за закуска: ~ 420.

Contents


Bon plan
Publié le 06.05.2021

Le village artisanal de Saly

Situé au centre ville de la commune de Saly, le village artisanal a été fondé en 1981. Il comprend 120 magasins regroupés dans une cour…

Lire la suite
Recevez toute l’actualité

Inscrivez-vous à la Newsletter de www.journaldusenegal.com et recevez gratuitement toute l’actualité

Agenda
  • Il n'y a aucun évènements à venir.
Voir tout l’agenda
Retour en haut