Η Medicare καλύπτει την δερματολογία;

Η Medicare καλύπτει την δερματολογία; Η Medicare μπορεί να καλύψει ιατρικά απαραίτητες δερματολογικές υπηρεσίες, όπως η απομάκρυνση ή η θεραπεία…

Η Medicare καλύπτει την δερματολογία;

Η Medicare μπορεί να καλύψει ιατρικά απαραίτητες δερματολογικές υπηρεσίες, όπως η απομάκρυνση ή η θεραπεία καρκινικών δερματικών αλλοιώσεων.

Όταν το Medicare καλύπτει τις υπηρεσίες δερματολογίας, το μέρος Β συνήθως παρέχει την κάλυψη. Σε αυτό το άρθρο, περιγράφουμε λεπτομερώς ποιες υπηρεσίες δερματολογίας καλύπτουν συνήθως και τα οποία αποκλείει.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μερικούς όρους σε αυτό το κομμάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο για να κατανοήσουμε όταν επιλέγουμε το καλύτερο σχέδιο ασφάλισης:

  • έκπτωση: αυτό είναι ένα ετήσιο ποσό που πρέπει να πρέπει Περάστε από την τσέπη μέσα σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο πριν ένας ασφαλιστής αρχίσει να χρηματοδοτεί τις θεραπείες του.
  • Coinsurance: Πρόκειται για ένα ποσοστό ενός κόστους θεραπείας που ένα άτομο θα χρειαστεί να αυτοχρηματοδοτήσει. Για το Medicare Part B, αυτό έρχεται στο 20%.
  • COPAYMENT: Πρόκειται για ένα σταθερό ποσό δολαρίου που ένας ασφαλισμένος πληρώνει όταν λαμβάνει ορισμένες θεραπείες. Για το Medicare, αυτό ισχύει συνήθως για συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Ποια μέρη Medicare καλύπτουν την δερματολογία;

Το Medicare Part B καλύπτει ιατρικά απαραίτητες δερματολογικές θεραπείες, υπηρεσίες και προβολές. Ένα άτομο πρέπει να επισκεφθεί τον γιατρό της πρωτοβάθμιας φροντίδας πριν δει έναν δερματολόγο. Ο γιατρός μπορεί να παράσχει μια παραπομπή με βάση την ιατρική αναγκαιότητα.

Το μέρος Β δεν καλύπτει καλλυντικές υπηρεσίες. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει θεραπείες για σημεία ηλικίας ή ρυτίδες. Ωστόσο, ορισμένα σχέδια Medicare Advantage, γνωστά και ως Μέρος C, μπορούν να καλύψουν ορισμένες πρόσθετες δερματολογικές υπηρεσίες. Οι ιδιωτικές εταιρείες πωλούν σχέδια πλεονεκτήματος. Πρέπει να παρέχουν την ίδια κάλυψη με τα μέρη της Medicare A και B, και μπορούν επίσης να παρέχουν άλλη κάλυψη. Γι ‘αυτό, μπορούν να χρεώνουν πρόσθετες αμοιβές.

Ένα άτομο με σχέδιο πλεονεκτήματος θα πρέπει να ελέγξει με τον ασφαλιστικό του πάροχο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κάλυψή του.

Ποιες υπηρεσίες δερματολογίας καλύπτονται;

Η Medicare καλύπτει τις απαραίτητες υπηρεσίες και θεραπείες για ιατρικές παθήσεις. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει διαγνωστικές υπηρεσίες και θεραπείες που αντιμετωπίζουν τις συνθήκες υγείας που επηρεάζουν το:

    Να είστε βέβαιος να επιβεβαιώσετε την κάλυψη με έναν δερματολόγο που δέχεται ασφάλιση Medicare. Το εργαλείο σύγκρισης γιατρού του Medicare μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο να βρει έναν κατάλληλο δερματολόγο στην περιοχή του.

    Ένα άτομο με σχέδιο πλεονεκτήματος μπορεί να χρειαστεί να επισκεφθεί έναν δερματολόγο στο δίκτυο ή να λάβει παραπομπή από τον γιατρό της πρωτοβάθμιας φροντίδας.

    Η λήψη αυτών των βημάτων βοηθά στη διατήρηση του κόστους εκτός τσέπης όσο το δυνατόν χαμηλότερα. Τα ακόλουθα τμήματα περιγράφουν μερικά από αυτά που καλύπτουν το Medicare για άτομα που χρειάζονται δερματολογική φροντίδα.

    Μάθετε περισσότερα σχετικά με την κάλυψη του Medicare Part B.

    Καρκίνος του δέρματος

    Εάν ο γιατρός το θεωρεί απαραίτητο, το Medicare Part B καλύπτει τυπικά μια βιοψία δέρματος για να ελέγξει τον καρκινικό ιστό.

    Εάν ένας γιατρός βρίσκει καρκίνο, το Medicare καλύπτει τη θεραπεία, αν και ένα άτομο εξακολουθεί να είναι υπεύθυνο για τις εκπτώσεις και τα έξοδα συνασφάλισης.

    Το 2018, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η πιο συνηθισμένη δερματολογική διαδικασία που χρηματοδότησε η Medicare ήταν η καταστροφή των προκαρκινικών αλλοιώσεων.

    Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις βιοψίες.

    Προληπτικές προβολές

    Το Medicare Part B καλύπτει μία εξέταση πλήρους σώματος εντός των πρώτων 12 μηνών από την κάλυψη. Ένας γιατρός δίνει αυτή την εξέταση για να αποτρέψει τα μελλοντικά προβλήματα υγείας.

    Ορισμένα σχέδια πλεονεκτήματος ενδέχεται να καλύπτουν το κόστος προληπτικών προβολών και υπηρεσιών. Εάν ένα άτομο δεν είναι βέβαιο, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Medicare ή το Administrator Plan για να επιβεβαιώσουν τι καλύπτει η πολιτική του. Οι άνθρωποι μπορούν επίσης να ελέγξουν την κάλυψή τους εδώ.

    Για να μειωθεί ο κίνδυνος καρκίνου, πολλοί οργανισμοί προσφέρουν δωρεάν προβολές καρκίνου του δέρματος. Ορισμένες επιλογές μπορεί να περιλαμβάνουν τη συμμετοχή στην Αμερικανική Ακαδημία Προγράμματος Προβολής Καρκίνου του Δερματολογίας της Δερματολογίας ή στο Πρόγραμμα Υγιεινής Δέρμα του Ιδρύματος Καρκίνου του Καρκίνου του δέρματος.

    φάρμακα

    Η κάλυψη για συνταγογραφούμενες δερματολογικές θεραπείες με βάση τα ναρκωτικά ποικίλλει, ανάλογα με το σχέδιο ενός ατόμου.

    Το Medicare Part D καλύπτει συνταγογραφούμενα φάρμακα, αλλά ένα άτομο δεν είναι αυτόματα εγγεγραμμένο σε αυτό. Το κόστος ενός σχεδίου μέρους Δ ποικίλλει, ανάλογα, εν μέρει, από τα φάρμακα που ο γιατρός ορίζει.

    Κάθε σχέδιο έχει ένα « φόρμα », μια λίστα με φάρμακα που καλύπτει και αυτά κατηγοριοποιούνται σε επίπεδα. Γενικά, τα φάρμακα με χαμηλότερη βαθμίδα κοστίζουν μικρότερα από τα φάρμακα με υψηλότερη βαθμίδα. Ένα άτομο μπορεί να ζητήσει από τον γιατρό του να συνταγογραφήσει μια γενική έκδοση ενός φαρμάκου, η οποία μπορεί να είναι φθηνότερη, ή μια συγκεκριμένη εναλλακτική λύση που περιλαμβάνεται στη μορφή τους.

    που δεν καλύπτονται;

    Η Medicare καλύπτει τις υπηρεσίες για τη θεραπεία των ιατρικών καταστάσεων που σχετίζονται με το δέρμα, αλλά συνήθως δεν καλύπτει καλλυντικές υπηρεσίες ή πολλές προληπτικές εξετάσεις πλήρους σώματος.

    Παραδείγματα υπηρεσιών που θεωρούνται καλλυντικά περιλαμβάνουν θεραπεία για ακμή, ρυτίδες και άλλα σημάδια γήρανσης. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν εξαιρέσεις, ανάλογα με το σχέδιο ενός ατόμου και την κατάσταση του δέρματος.

    Επιπλέον, η Medicare δεν καλύπτει συνήθως την απομάκρυνση των μολυσμάτων για καλλυντικούς λόγους. Με άλλα λόγια, εάν ένας δερματολόγος δεν ανησυχεί ότι ένα mole μπορεί να είναι καρκινικό, το Medicare δεν καλύπτει την απομάκρυνση.

    Επίσης, το Medicare Part D συνήθως δεν καλύπτει συνταγογραφούμενα φάρμακα για την προώθηση της ανάπτυξης των μαλλιών ή άλλων φαρμάκων που αντιμετωπίζουν τις ανησυχίες που θεωρούνται καλλυντικά.

    Όπως πάντα, είναι σημαντικό να ελέγξετε μπροστά από το χρόνο που καλύπτεται μια υπηρεσία ή διαδικασία. Ένα άτομο μπορεί επίσης να χρειαστεί να λάβει προηγούμενη εξουσιοδότηση από το Medicare ή το Administrator Plan Administrator για να διασφαλίσει ότι το σχέδιό του θα καλύψει το κόστος.

    Πόσο πληρώνει η Medicare;

    Όταν το Medicare Part B καλύπτει τις δερματολογικές υπηρεσίες, το μέρος Β εκπίπτει, το οποίο είναι $ 203 το 2021, εξακολουθεί να ισχύει. Ένα άτομο συνήθως πληρώνει επίσης το Coinsurance Part B, το οποίο είναι το 20% του εγκεκριμένου από το Medicare ποσό για δερματολογικές υπηρεσίες.

    Εάν ο επαγγελματίας υγειονομικής περίθαλψης δεν συμφωνεί με τα ποσοστά της Medicare, το κόστος εκτός τσέπης μπορεί να είναι υψηλότερο.

    Εάν ένα άτομο έχει ένα σχέδιο πλεονεκτήματος, μπορεί να πληρώσει ένα copayment για να δει έναν ειδικό όταν επισκέπτονται έναν δερματολόγο. Το τέλος αυτό εξαρτάται από το σχέδιο και αν ο δερματολόγος είναι μέλος του δικτύου του ασφαλιστή.

    Τα σχέδια Medicare Part D συνήθως καλύπτουν το κόστος των συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Αυτά τα έξοδα ποικίλλουν, με βάση τον κατάλογο των καλυμμένων φαρμάκων του σχεδίου. Ένα άτομο πρέπει να είναι βέβαιο ότι τα φάρμακα που ορίζει ο δερματολόγος τους είναι στη λίστα του σχεδίου τους. Ο ασφαλιστής παρέχει αυτές τις πληροφορίες.

    Εάν ένα άτομο έχει ασφάλιση συμπληρώματος Medicare, που ονομάζεται επίσης MedIgap, αυτό μπορεί να βοηθήσει στην κάλυψη μερικών από τα copayments και τις εκπτώσεις που σχετίζονται με το κόστος δερματολογίας. Ωστόσο, η συγκεκριμένη κάλυψη εξαρτάται από το σχέδιο Medigap ενός ατόμου.

    Μάθετε περισσότερα για το Medigap.

    Περίληψη

    Δερματολογικές υπηρεσίες μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για ένα άτομο καθώς μεγαλώνουν, ειδικά εκείνες που χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση και τη θεραπεία του καρκίνου του δέρματος. Το Medicare καλύπτει τα περισσότερα έξοδα που σχετίζονται με τον καρκίνο του δέρματος και άλλες δερματικές παθήσεις, όπως η ψωρίαση, η ροδόχρου ακμή και το έκζεμα.

    Το Medicare δεν καλύπτει τις περισσότερες προληπτικές εξετάσεις πλήρους σώματος ή καλλυντικές θεραπείες.

    Πριν έχετε μια διαδικασία, βεβαιωθείτε ότι ο δερματολόγος αποδέχεται την ανάθεση από το Medicare ή είναι πάροχος δικτύου.

    Εδώ εξηγούμε τι κάνουν οι δερματολόγοι.

    Οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να σας βοηθήσουν να λάβετε προσωπικές αποφάσεις σχετικά με την ασφάλιση, αλλά δεν προορίζεται να παρέχει συμβουλές σχετικά με την αγορά ή τη χρήση οποιωνδήποτε ασφαλιστικών ή ασφαλιστικών προϊόντων. Η Healthline Media δεν συναλλάσσει με οποιονδήποτε τρόπο την επιχείρηση ασφάλισης και δεν έχει άδεια χρήσης ως ασφαλιστική εταιρεία ή παραγωγός σε οποιαδήποτε δικαιοδοσία των ΗΠΑ. Η Healthline Media δεν προτείνει ή υποστηρίζει τρίτους που μπορούν να συναλλάσσουν την επιχείρηση ασφάλισης.

    • Ασφάλιση Υγείας / Ιατρική Ασφάλιση
    • Medicare / Medicaid / Schip
    • , και ιατρικά περιοδικά και ενώσεις. Αποφεύγουμε τη χρήση τριτογενών αναφορών. Συνδέουμε τις πρωταρχικές πηγές – συμπεριλαμβανομένων των μελετών, των επιστημονικών αναφορών και των στατιστικών στοιχείων – σε κάθε άρθρο και επίσης τις απαριθμούν στο τμήμα πόρων στο κάτω μέρος των άρθρων μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο διασφαλίζουμε ότι το περιεχόμενό μας είναι ακριβές και τρέχον διαβάζοντας την πολιτική συντακτικής μας.

Suivez l'information en direct sur notre chaîne